Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی اخراجی آبروی کارمند دانشگاه سبزوار را برد.

 طرح شکایت نماینده حقوقی یکی از دانشگاه های سبزوار مبنی بر دسترسی و ورود غیر مجاز به سیستم رایانه ای این مجموعه آموزشی، مأموران پلیس فتای استان خراسان رضوی را بر آن داشت تا برای پیگیری این موضوع وارد عمل شوند.

تحقیقات ابتدایی این پرونده حاکی از آن بود که فردی ناشناس به طرزی نامعلوم به سیستم آموزشی دانشگاه دسترسی پیدا کرده و با نصب یک بدافزار این برنامه رایانه ای را دچار اختلال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مأموران در تحقیقات ابتدایی فرضیه هک شدن سیستم را مطرح کردند اما در ادامه بررسی ها این مورد رد شد. در بخش بعدی پیگیری های پلیس سرنخی پیدا شد که نشان می داد یکی از دانشجویان مشروط شده، مجاز به شرکت در کلاس های دانشگاه و جلسات امتحانات پایان ترم شده است. موضوعی که احتمال نقش داشتن این فرد را در پرونده قوت می بخشید.

مأموران که به این دانشجوی اخراجی ظن برده بودند او را به مرکز پلیس فتای سبزوار فراخواندند و با مهندسی سؤالات پلیسی به حقیقت این ماجرا پی بردند. ضدونقیض گویی های دانشجوی اخراجی درباره اینکه چگونه پرونده مشروطی‌اش پاک شده است نتوانست به کمکش بیاید و سرآخر راز مجرمانه اش را فاش کرد.

طرح دوستی با هدف شیطانی با کارمند دانشگاه

دانشجوی اخراجی زمانی که فهمید سه ترم مشروط شده و دیگر جایی در دانشگاه ندارد با همکاری دوستش طرح نقشه ای را پیاده می کند تا به مقصودش برسد. او با همکاری یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه طرح دوستی با کارمند این مجموعه را می ریزد و در ادامه با دست کاری سیستم آموزشی پرونده سیاهش را پاک می کند.

مأموران پلیس فتا پس از کشف این حقیقت همدست این دانشجوی جوان را نیز به مرکز فرماندهی خود احضار می کنند و ضمن اقرار صریح این فرد، متهمان را برای سیر مراحل قضایی تحویل دادسرا می دهند.

به گفته رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی متهمان با استفاده از اعتماد کارمند دانشگاه به صورت غیر مجاز به سیستم آموزشی دسترسی پیدا کرده و علاوه بر نصب بدافزار با تغییر نمرات دانشجوی اخراجی او را مجاز به شرکت در کلاس های دانشگاه می کنند. سرهنگ جواد جهانشیری با هشدار به کارکنان مراکز آموزشی استان، به آن ها توصیه کرد که برای پیشگیری از هرگونه تغییر در داده های کامپیوتری و اختلال در سیستم آموزشی به تغییر دوره ای رمز های عبوری اقدام کرده و از اعتماد بیجا پرهیز کنند.

رکنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دانشجوی اخراجی سیستم آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان اصفهان حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، علی اصغر زارع اظهار کرد: مؤلفه شهروندی به عنوان معیاری برای سنجش میزان پایبندی انسان‌ها نسبت به حقوق دیگران و محیط اطراف به کار گرفته می‌شود، رانندگی یکی از رفتارهای اجتماعی است که با بررسی آن، می‌توان درجه شهروند شدن افراد یک جامعه را ارزیابی کرد.

وی با اشاره به اینکه در یکی از مؤلفه‌های احترام به حقوق شهروندان در رانندگی، حداقل و حداکثر سرعت مجاز در نواحی شهری مطرح شده است، افزود: در معابر شریانی درجه یک که شامل آزادراه‌ها و بزرگراه‌های شهری می‌شود، بر اساس قوانین راهنمایی و رانندگی ذکر شده در آئین نامه، حداقل و حداکثر سرعت در آزادراه‌ها به ترتیب ۷۰ و ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و حداکثر سرعت مجاز رانندگی در بزرگراه‌ها ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت است.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان تصریح کرد: خیابان‌های شریانی اصلی و فرعی به عنوان معابر شریانی درجه دو در نظر گرفته می‌شود و قوانین رانندگی در خصوص حداکثر سرعت مجاز در خیابان‌های اصلی و فرعی به ترتیب به ارقام ۶۰ کیلومتر بر ساعت و ۵۰ کیلومتر بر ساعت اشاره می‌کند.

زارع خاطرنشان کرد: احترام به قوانین رانندگی از جمله رعایت سرعت‌های مجاز در معابر درون و برون شهری یعنی احترام به حقوق شهروندی، پایبندی به قوانین راهنمایی و رانندگی علاوه به کاهش وقوع تصادفات می‌تواند نشان دهنده افزایش فرهنگ رانندگی در یک جامعه باشد.

کد خبر 751581

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی